Quantcast

L'expectativa de la Roja a l'Eurocup de França, segons pronòstics

Tot just deixem enrere la ressaca de la final de la Champions League i l'Europa League, París té tot a punt per començar la seva edició de l'Eurocup. Com amfitrions, els francesos gaudeixen de la confiança d'una gran part del públic, però les apostes a l'Euro 2016 a Miapuesta confien més en què la Roja aconsegueixi el triplet, sobretot per rescabalar-se dels resultats que van tenir fa dos anys al Mundial de Brasil. Del Bosque ha meditat especialment les seves eleccions aquests últims dies, tenint molt en compte els últims partits del Reial Madrid, el Barcelona, ??l'Atlètic de Madrid o el Sevilla: la final de la Copa del Rei i de les dues lligues europees han estat decisius per seus 23 finals, si bé sabia que als amistosos previs al començament de l'Eurocup no podria portar-los a tots.

Aquests preparatoris han demostrat que la Roja es complementi a la perfecció, la qual cosa ha estat molt rellevant per a les quotes en les apostes al guanyador de la present edició, que ja de per si eren favorables a Espanya abans tan sols de celebrar-se els últims tres partits abans del 13 de juny. No obstant això, Espanya ha d'estar alerta davant els altres favorits d'aquesta Eurocup: no només França té possibilitats, per descomptat els alemanys van amb molts ànims després de guanyar el Mundial del Brasil el 2014. A més, aquesta podria ser l'edició del desempat.

Amb tres títols a l'esquena, el mateix que la Selecció Espanyola, lideren el rècord de copes d'aquest campionat, seguides de França que porta dos. Atenció a Itàlia que està disposada a lluitar més que mai després del seu últim subcampionat, però també als belgues, la selecció està composta per jugadors amb una mitjana d'edat molt baixa que els aporta un gran valor afegit pel que fa a resistència es refereix. De qualsevol manera, després d'una final de Champions disputada entre clubs espanyols i un triplet com a líder de l'Europa League del Sevilla, es considera que Espanya té molt a oferir a partir de la setmana que ve. La seva primera cita, recordem, el 13 de juny a les 15 hores contra la República Txeca, amb una estimació de cinc vegades més possibilitats que el seu oponent.