Quantcast

Detinguda una dona que viatjava amb els seus fills morts al cotxe

La policia de Japó ha detingut una dona que viatjava en un cotxe amb els seus dos fills morts , tots dos menors d'edat, en el seient del darrere. De moment, la japonesa de 30 anys és la principal sospitosa del cas i es troba sota custòdia policial.

Les autoritats intenten aclarir les causes de la mort dels dos nens, que viatjaven amb ella havent ja mort. El dia d'abans, un familiar havia notificat i denunciat la desaparició de la mare i els dos fills, originaris de Yamaguchi (Japó).

Els agents van aturar el cotxe per casualitat i en ell es van trobar amb els cadàvers dels dos menors al seient del darrere mentre ella conduïa, pel que creuen que pretenia suïcidar-se després d'acabar amb la dels seus fills, segons alguns diaris de la zona.