Quantcast

'Boom' lliurarà 2,3 milions, el major premi de la història de la televisió

2,3 milions d'euros és el que s'han portat quatre joves amics, Javier, Héctor, Rubén i Alfonso, per concursar en un programa de televisió, el major premi de la història de la petita pantalla en nostre país. Els afortunats es fan dir l'equip Rockcampers i han aconseguit batre el rècord que fins ara tenia Pasapalabra que el passat 2006 va lliurar 2,1 milions a Eduardo Benito.

Els joves han estat en més de 60 programes de ' Boom ' i portaven acumulats 400.000, però avui els augmentaran amb un pot de 1,9 milions. Vuit vegades se'ls ha escapat, una d'elles per no saber el nom de la presentadora del temps d'Antena 3, Himar González, però aquest cop es el portaran de tornada a Valladolid, d'on són tres d'ells, ja Soria, d'on és l'altre.

Dos d'ells són socis d'un campament d'estiu de rock per a nens i els altres empleats d'ells, d'aquí el seu nom de Rockcampers , de manera que una part del premi anirà destinada a millorar les instal·lacions i el negoci.

L'equip es preparava cada dia les preguntes que havien fallat el dia anterior i s'entrenaven en molt poc temps, prenent-se el concurs molt seriosament, tal com han explicat el presentador de ' Boom < / strong> ', Juanra Bonet, a El Mundo. Tot esforç té la seva recompensa, tot i que Montoro es portarà el 21%.