Quantcast

Paula Echevarría assegura que només s'ha operat el pit

Paula Echevarría no ha passat pel quiròfan en els últims mesos. L'actriu ha assegurat en una entrevista amb la revista 'Diez Minutos' que el seu canvi d'imatge es deu a l'estil i als talls i canvis de color de pèl als quals s'ha enfrontat recentment.

La dona de David Bustamante ha reconegut, això sí, que sí que s'ha augmentat el pit per sentir-se més segura de si mateixa , ja que la baixa talla de pit que tenia li "preocupava". Això sí, nega haver passat pel quiròfan per operar-se el nas , una mica del que moltes persones l'han acusat.

L'actriu ha rebut moltes crítiques a Instagram per seus canvis d'imatge radicals que han provocat que els fidels defensors de Paula Echevarría surtin a criticar aquells que parlen obertament que no para d'entrar i de sortir del quiròfan.

En aquesta entrevista, Paula assegura que afronta l'estiu amb moltes ganes i anant al gimnàs per "poder menjar el que em dóna la gana". Uns mesos estivals que ja han començat a gaudir David i ella amb una espectacular barbacoa al costat d'uns amics el cap de setmana. Ja arriba la caloreta i cal gaudir-…