Quantcast

¿Letizia al Club Bildelberg?

No és possible confirmar la presència de Letizia demà a Dresden, a la reunió anual del Club Bildelberg. La Casa Reial no ofereix informació més enllà de l'agenda oficial, i la Reina té diversos actes que dificultarien el viatge a Alemanya. No obstant això, experts en el Club més poderós del món reconeixen a Vanitatis que el lògic és que sigui Letizia qui acudeixi en lloc de la Reina Sofia.

Cristina Martín Jiménez, autora de 'Perdidos. Els plans secrets del club Bilderberg ', assegura a Vanitatis que al Club hi ha un relleu generacional i que el lògic és que acudeixi ja Letizia.

El Club Bildelberg va ser fundat en 1954 pel magnat David Rockefeller i Bernardo d'Holanda, avi de l'actual rei Guillem d'Holanda. Des de llavors es reuneix periòdicament, un cop l'any en algun lloc del món per intercanviar opinions i posar-se d'acord en matèria de política internacional o econòmica. Se sap que durant anys la Reina Sofia ha acudit a aquestes selectes reunions i fins i tot s'especula amb la possibilitat que la idea de la abdicació del rei Joan Carles sortís d'allà.