Quantcast

Mila Ximénez, evacuada per no fer caca

Mila Ximénez ha hagut de ser evacuada d'urgència de l'illa de ' Supervivents ' a només unes poques setmanes de la final. La col·laboradora de 'Sálvame' va donar l'ensurt durant el dia d'ahir i va ser el mateix Jorge Javier qui ho va anunciar en el programa.

El motiu pel qual l'han portat és estrictament mèdic i és que no pot anar al bany o, millor dit, entre els arbres, a fer caca . El problema de l' restrenyiment el porta arrossegant des que va arribar al concurs, de manera que podria convertir-se en un assumpte molt més seriós si no s'atén d'urgència.

De moment, no hi ha cap decisió ferma sobre la seva continuïtat en 'Supervivientes' , i no es donarà a conèixer el futur de Ximénez fins dijous que ve. No se sap si podrà realitzar les proves amb el seu equip i està a l'espera de rebre tractament.

La guerra que té Mila Ximénez dins de l'illa és molt grossa amb Suso, qui li va dir a la Carla que era el seu "llepaculs" , i ella li va replicar esclatant amb insults, crits i fins i tot llàgrimes. Una convivència que podria evitar-se si finalment no torna a l'illa.