Quantcast

La 1a edició dels 'Clàssics al carrer' reunirà una vintena de vehicles i oferirà trajectes per als assistents

Una vintena de vehicles clàssics de més de 25 anys participaran, durant el diumenge al matí, en la 1a edició dels 'Clàssics al carrer', una jornada organitzada l'Associació Andorrana de Vehicles Antics, que enguany celebra el seu 30è aniversari, i que compta amb el suport del Comú d'Escaldes-Engordany.

D'aquesta manera, tal com ha explicat el president de l'associació, Lluís Dejuan, no només es tracta d'una trobada de vehicles antics, ja que tal com ha indicat, els mateixos propietaris dels vehicles, que estaran exposats al passeig de l'Arnaldeta de Caboet, oferiran a tothom que ho desitgi la possibilitat de circular amb algun dels vint cotxes pel centre d'Escaldes i Andorra la Vella.

L'activitat es complementarà, a més, amb el sorteig d'un Seat 600, un vehicle que ha estat adquirit i restaurat per a l'ocasió.