Quantcast

Amber Heard va ser detinguda el 2009 per violència domèstica contra la seva exnòvia

El divorci de Amber Heard i Johnny Depp està donant molt que parlar. Dies després de saber-se la notícia, va sortir a la llum que ella havia aconseguit una ordre d'allunyament després de declarar que Depp li havia tirat un iPhone mentre tenien una forta discussió.

Ara, el portal TMZ ha revelat que l'actriu va ser arrestada el 2009 per agredir la seva exnòvia, Tasya van Ree , a l'aeroport de Seattle-Tacoma International. Després d'una forta pela, Heard la va agafar violentament del braç, el que va fer que fos detinguda per la policia.

Al dia següent l'actriu va ser citada a declarar en un judici. Tot i que finalment el jutge va declinar la investigació ja que ambdues vivien en països diferents, el cas no va ser arxivat fins a dos anys després.

Aquestes noves dades que acaben de sortir a la llum no fan més que avivar la polèmica pel divorci entre Heard i Depp. I és que, tot i que tot l'entorn del protagonista de 'Pirates del Carib' li ha donat suport, gent propera a Heard ha filtrat missatges en què relatava les suposades agressions que patia.