Quantcast

El Govern ofereix a l'exministre Sòria un lloc d'assessor al Banc Mundial

La Sexta ha revelat que un sector del Govern en funcions hauria ofert a l'exministre José Manuel Soria un lloc com a assessor del Banc Mundial la retribució anual dels ascendiria a 196.000 euros a l'any.

Es tracta d'un lloc amb seu a Washintong segons les informacions, i el ministre encara no ha contestat si li interessa o no.

Per la seva banda, el ministre d'Economia, Luis de Guindos, va assegurar ahir que desconeixia l'origen d'aquestes informacions de la cadena de Atresmedia i va assegurar que no li consta tal oferiment.

sí que s'ha confirmat que José Manuel Soria viatjarà aquest mes de juliol als Estats Units, si bé segons el diari ABC i el propi ministre de Guindos seva trajectòria laboral va per altres camins i podria exercir com a docent en una universitat allà.

José Manuel Soria ha estat ministre d'Indústria al Govern de Mariano Rajoy i va dimitir fa tot just unes setmanes després de l'aparició del seu nom en relació a societats 'offshore' en paradisos fiscals després de la filtració de els anomenats 'Papers de Panamà'.