Quantcast

Escumosos, lleugers i refrescants

Txacolí Talai Berri / Pilota
Brou basc per excel·lència, companyia ineludible dels pintxos, busca nous horitzons per demostrar la seva fàcil adaptació a maridatges més complexos. Els del celler Talai Berri i els fills d'Arguiñano són una avantguarda molt a tenir en compte. Atents a aquesta tendència que aviat donarà que parlar.

Talai Berri PVP orientatiu: 7 & euro;
www .talaiberri.com
K5 Pilota PVP orientatiu: 7 & euro;
www.txakolina -k5.com

Moscato Molteni
Pot ser el renaixement de l'estiu. Aquest vi dolç i lleument bombolles, s'allibera del tòpic de companyia de postres i reverdeix seus encants amb atrevides combinacions. Així ho van entendre en Molteni, un exemple de nous temps d'un tradicional grup vinícola.

PVP orientatiu: 7,20 & euro;
www.grupolanavarra.com/es/molteni

Freixenet Ice
avançada estival de la històrica família catalana que pretén atraure els joves paladars cap al món del cava. Ice emula l'estètica dels gin tònics, però amb menor graduació alcohòlica. Al final de l'estiu veurem si el desafiament ha estat reeixit.

PVP orientatiu: 9 & euro;
http: //ice.freixenet. és