Quantcast

Així han canviat els protagonistes d'El llac blau, 36 anys després

-

1
'El llac blau' és una pel·lícula de 1980 basada en la novel·la 'The Blue Lagoon&#039

'El llac blau' és una pel·lícula de 1980 basada en la novel·la 'The Blue Lagoon' i protagonitzada pels actors Brooke Shields i Christopher Atkins. Tots dos interpretaven a dues innocents nens de 10 i 12 anys que es converteixen en adolescents en l'entorn salvatge d'una illa tropical a la qual arriben després del naufragi d'un veler que fa la ruta del Cap de Forns. Ja sols a l'illa, després de la defunció dels seus pares, es descobreixen l'un a l'altre fins a consumar un acte sexual d'allò més innocent que acaba amb l'embaràs d'ella. A Brooke Shields ( Manhattan, 1965) la recordem en aquesta pel·lícula com una bellíssima adolescent de pèl llarg i malgirbat (sempre col·locat estratègicament per tapar els seus pits) que acaba convertint-se en una dona quan per fi dóna a llum a un nen (Paddy) a que aprèn a cuidar gràcies al seu instint maternal. l'actriu va complir l'any passat mig segle de vida i segueix tan maca i estupenda com sempre, encara que, això sí, amb alguna arruguilla més. Actualment segueix compaginant la seva faceta d'actriu amb la d'escriptora i model en l'edat madura. A Brooke la vam veure en moltes pel·lícules en la dècada dels 80 i els 90 i en alguna sèrie com 'Middle'. En el pla personal va viure romanços coneguts com el del tennista Andre Agassi, amb qui va estar casada tres anys, o Michael Jackson, tot un 'ganxo' per a la premsa del cor. Com a dada curiosa, en la vida real va perdre la virginitat més tard que a 'El llac blau'. Va confessar a una revista que ho va fer als 22 anys tot i que li hagués agradat haver-ho fet molt abans.

Atrás