Quantcast

Els Pallars, 7 de juny 2016: INAUGURACIÓ DE LA CRUYFF COURT A LA POBLA

Els alumnes de l’escola Els Raiers de La Pobla de Segur han pogut jugar a futbol aquest migdia amb el seu ídol, el futbolista poblatà Carles Puyol que, juntament amb la Fundació Cruyff, l’Obra Social La Caixa i la Fundació Futbol Club Barcelona ha inaugurat la Cruyff Court de La Pobla de Segur per a que infants i joves puguin practicar l’esport més popular del municipi.

Aquest és un dels 15 camps que es construeixen arreu de Catalunya, prioritzant les zones desfavorides amb la idea de fomentar l’esport entre infants i joves i inculcar valors com la responsabilitat, la superació personal, la integració, el joc en equip i l’educació en hàbits saludables per evitar el sedentarisme i prevenir l’obesitat infantil.

Carles Puyol, durant el seu parlament ha volgut fer esment a dos persones molt importants i que sense elles aquest petit camp de futbol no hagués estat possible. Ha tingut un sentit record per Johan Cruyff i el poblatà i amic seu Javi Pérez. Els infants que han participat a l’acte han estrenat el camp amb Jordi Cruyff i Carles Puyol i s’espera que aquest sigui l’inici de moltes més activitats esportives al recinte.

Parlen al vídeo: CARLES PUYOL, Ex jugador FC Barcelona – JORDI CRUYFF, Fundació Cruyff