Quantcast

La Cerdanya, 7 de juny 2016: RAMON MOLINER ÉS EL NOU PRESIDENT DE L'ELFOCAT

L’Associació d’Entitats Locals Propietàries Forestals de Catalunya, ELFOCAT, ha renovat la seva junta directiva nomenant l'alcalde d'Alp i president del Consell Comarcal de Cerdanya, Ramon Moliner, nou president de l'entitat. Moliner substitueix així l’ex alcalde de Campelles, Manel Palau, qui estava al capdavant de l’associació des de la seva fundació, l’any 2010.

L’ELFOCAT agrupa 90 ajuntaments i diverses Entitats Municipals Descentralitzades que són propietaris de més de 200.000 hectàrees de boscos. Alguns dels objectius de l’associació és la millora de la gestió forestal tot desenvolupant noves línies de treball concretes i protegir els espais naturals que tenen grans beneficis tant per a la biodiversitat com per a la societat.

Moliner ha volgut remarcar els esforços que ha fet la comarca per ser capdavantera en la gestió i aprofitament dels seus boscos.

El de Moliner no és l'únic nom ceretà que forma part de la renovada junta directiva de l'associació. L’alcalde de Fontanals, Ramon Chia, ha estat designat nou tresorer.

Parlen al vídeo: RAMON MOLINER, PRESIDENT DE L’ELFOCAT