Quantcast

La Cerdanya, 7 de juny 2016: AFECTADA LA LÍNIA LA TOR DE QUEROL-PARÍS

Des del passat 31 de maig, la convocatòria d’aturada laboral de l’operadora ferroviària SNCF afecta la línia de tren de la Tor de Querol-Tolosa-París. Ni dilluns ni dimarts ha circulat cap comboi entre aquestes poblacions i Renfe tampoc garanteix que els trens de la línia R3 puguin arribar a l’estació de La Tor de Querol. Des de l'operadora ferroviària espanyola lamenten les molèsties i assenyalen que els viatgers poden contactar amb el telèfon d’atenció al client.

Per la seva banda, la SNCF ha posat a disposició dels passatgers un servei d’autobús entre La Tor de Querol i Tolosa. Els horaris i les freqüència del servei, però, poden no coincidir amb els habituals, pel que es recomana que els usuaris ho consultin prèviament a la pàgina web de l’operadora. En aquest mateix lloc s’informa que l’alteració de la línia continuarà, almenys, fins dimecres.