Quantcast

Berlusconi, hospitalitzat per un problema cardíac

L'exprimer ministre italià Silvio Berlusconi es troba ingressat a l' hospital San Raffaele de Milà per un problema cardíac. Segons ha informat un portaveu del seu partit, Força Itàlia, de moment no es tem per la seva vida.

Berlusconi, que el proper mes de setembre compleix 80 anys, porta un marcapassos que li van implantar en una clínica nord-americana quan tenia 70.

El metge personal d'Il Cavaliere, Alfredo Zangrillo, ha publicat una carta amb la qual pretén restar-li importància a la situació. Segons assenyala, el que li ha patit és "un episodi de descompensació cardíaca".

Tot i que se sap que Berlusconi tenia diverses revisions mèdiques aquesta setmana, el seu partit ha explicat en un comunicat que " l'hospitalització ja estava prevista. Els seus metges van decidir sotmetre-ho a un seguit d'anàlisi a causa d'un malestar lleu registrat diumenge a la nit ".