Quantcast

Pedro Sánchez avisa de que consultará a las bases los pactos electorales

Pedro Sánchez , secretari general del PSOE , ha anunciat avui que té la intenció de consultar amb la militància els possibles pactes que negociï amb altres partits després de les eleccions del proper 26 jun . D'aquesta manera, repetiria el procés que ja va fer al seu dia amb l'acord que va aconseguir amb Ciutadans, que finalment no li va servir per formar Govern.

Pel que fa a aquest tema, el candidat socialista ha advertit a més que les possibles consultes a les bases del PSOE les farà amb "continguts" i no amb "preguntes tramposes ", com al seu parer va fer Podem.

Pedro Sánchez ha assegurat que consultar a les bases és "un avanç més del PSOE en democràcia interna".

" El que van votar els socialistes no va ser una pregunta tramposa, que retorçava la realitat. Nosaltres el que vam consultar va ser un acord amb més de 200 mesures per millorar la qualitat de vida, el benestar i el progrés del país ", ha dit Sánchez sobre la consulta que va fer el PSOE sobre l'acord amb el partit d'Albert Rivera .

Tot això ho ha anunciat en un esmorzar informatiu d'Europa Press a Sevilla, al qual també ha assistit la presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz.