Quantcast

Manu Carreño substitueix José Ramón de la Morena a El Larguero

Fins ara no era més que rumors, però aquest dilluns José Ramón de la Morena va anunciar que deixava la Cadena Ser per iniciar una nova etapa a Onda Cero . Tot just un dia més tard, l'emissora de Prisa ha anunciat que el seu substitut al capdavant d' 'El Larguero' serà Manu Carreño.

El periodista de Cuatro, torna a la Ser, on ja va dirigir 'Carrusel Deportivo' fins 2014. Ara Carreño serà l'encarregat de posar-se al capdavant del programa esportiu que lidera la nit.

La Cadena Ser ha anunciat un altre fitxatge de cara a la temporada que radiofònica. Es tracta d ' Dani Garrido , que es posarà al capdavant de ' Carrusel Deportivo '. Per la seva banda, l'actual director Jesús Gallego passarà a fer-se càrrec dels esports a 'Hora 25' des de setembre.