Quantcast

Demanda la seva exparella perquè li torni els diners que va gastar amb ella en la seva relació

El tribunal regional de Krasnodar de Siberia (Rússia) ha rebut una peculiar demanda en els últims dies. Un advocat rus va acudir als jutjats per denunciar la seva exparella, Nina Zgurskaya, per tots els diners que havia gaudit durant els seus dos anys de relació.

El lletrat va aportar diferents tiquets i factures en què demanava que la jove li tornés tots els diners derivat de cites i fins i tot l'últim viatge romàntic pel mar a Crimea on ella esperava que li demanés matrimoni. "Vam anar a Fedosia 12 dies i quan jo pensava que m'ho anava a proposar, no ho va fer. Així que me'n vaig anar", relatava Zgurskaya a una televisió local.

En el tribunal es van sorprendre per la capacitat del advocat per catalogar tots els despeses en flors, restaurants i bars en els quals havien estat junts. En total? Uns 600 euros.

En el judici ràpid celebrat fa uns dies, la justícia va desestimar la seva reclamació, cosa que el va portar a presentar un recurs. L'advocat té clar que en cap moment Zgurskaya va ser la seva núvia i que únicament eren "companys de feina" . Quina història!