Quantcast

Guanya un concurs de disfresses de princeses amb un gosset calent

Una nena anomenada Ainsley s'ha convertit en la ' petita Miss Sunshine ' de Carolina del Nord (EUA) en guanyar un concurs de disfresses de princeses vestida amb un frankfurt . No va voler cap de faldilla i tutú, així que se li va ocórrer aparèixer desentonant de la resta de les seves companyes, alguna cosa que li va fer guanyar la competició i ser aplaudida en el món sencer.

Els vestits de princeses no eren per a ella i el seu divertit disfressa ha despertat l'admiració de molts a les xarxes socials, els primers seus pares, que van penjar la imatge i van escriure que < em> "el millor de tot és que va ser idea seva!" .

No parent is ready to learn that their daughter is trending .. . #hotdogprincess Best part is it was all her idea! pic.twitter.com/YBmUkRoj4y

& mdash; Brandon I Turner (@turnerbrandon) 2 juny 2016

La innovació d'aquesta joveneta està rebent afalacs de molts, encara que segur que als seus companyes no els faria molta gràcia. Molts ja estan demanant a Disney que li dediqui una pel·lícula en la qual la protagonista sigui una ' hot dog princess '. Fins i tot Ellen DeGeneres li ha dedicat uns minuts en el seu programa titllant com tot un "heroïna" .