Quantcast

Ángel Nieto retreu al seu nebot Fonsi Nieto que vulgui ser famós i no campió del món

El pilot Ángel Nieto va visitar el programa de Bertín Osborne, 'La meva casa a la teva', emès a Telecinco aquest dilluns. El zamorà va obrir les portes de casa seva a Eivissa, on el van acompanyar els seus tres fills i el seu nebot, Fonsi Nieto.

El 12 + 1 vegades campió del món va recordar els durs moments que va viure en la seva infància. Quan residia a Madrid, el pilot ho va fer en una barraca de Vallecas < / strong> que li va marcar la seva vida. " No tenia ni aigua corrent . Mai he passat gana i ens les ingeniábamos com podíem", confessava Ángel Nieto.

En aquesta entrevista, el pilot no va dubtar a recriminar al seu nebot, Fonsi Nieto, que abandonés el món de les motos , ja que tenia condicions per triomfar en aquest esport. "Podria haver estat campió del món, podia tenir a casa un o dos títols mundials". "Aquest va ficar la pota, va preferir ser famós" , concretava.

A les múltiples anècdotes que van tractar Bertín i Ángel Nieto, el pilot va assegurar que un cop va demanar que Jorge Martínez Aspar li deixés guanyar. Això sí, no ho va fer ia més es va trencar la tíbia. També va concretar per què li dóna tan mala sort el número 13. " Vaig tenir un accident a Benidorm, un diumenge que era l'1 amb el 3 , amb tan mala sort que en plena recta em quedi sense fre davanter (…) És l'accident més desagradable que ha tingut en la meva vida ", concloïa el 12 + 1 vegades campió del món.