Quantcast

Hillary Clinton ja té els delegats per ser candidata demòcrata

Per primera vegada una dona serà candidata a la Casa Blanca després que Hillary Clinton hagi aconseguit i als suports necessaris: segons va anunciar Associeted Press l'exsecretària d'Estat té 2.383 vots compromesos, més dels que necessita per ser candidata. Encara queden per votar Califòrnia i Nova Jersey, però tot sembla indicar que serà Clinton qui representi els interessos del partit demòcrata. Això sí, encara queden milions per votar i en l'equip de Clinton no volen donar res per fet, més quan l'altre favorit dels demòcrates, Bernie Sanders, ha fet de Califòrnia un camp de batalla. < / p>

La pròpia Hillary Clinton va reaccionar amb un tuit: " Ens sentim afalagats, AP, però tenim primàries per guanyar. ¡Califòrnia, Montana, Nou Mèxic, Dakota del Nord, Nova Jersey i Dakota del Sud voten demà! ".

Sanders, per la seva banda, va emetre un comunicat en què va criticar el judici precipitat dels mitjans. " Clinton no té i no tindrà el nombre de delegats compromesos que es requereix per assegurar-se la nominació. Dependrà de superdelegats que no voten fins al 25 de juliol i poden canviar d'opinió fins llavors. Inclouen més de 400 superdelegats que van donar suport a Clinton 10 mesos abans de les primeres eleccions primàries i caucus i molt abans que hi hagués altres candidats en la carrera. el nostre treball fins a la convenció és convèncer a aquests superdelegats que Bernie és de lluny el candidat més fort contra Donald Trump ".