Quantcast

Jesús Vázquez confessa que va patir bullying quan tenia 11 anys: "Em deien vaca gallega"

Jesús Vázquez ha decidit treure a la llum un dels secrets que tenia ben guardats. Hores després que Dani Mateo confessés en una entrevista amb un suplement d' 'El Mundo' que havia patit bullying quan era un nen (l'anomenaven "la grossa"), el presentador de 'La Veu', durant la promoció de 'Projecte bullying ', el seu nou programa a Cuatro, ha admès que va viure en primera persona aquest drama.

"M'ha costat molt fer aquest programa. He arribat a casa afectat. T'ho expliquen i el tornes a reviure (…) Entre els 11 i els 16 anys vaig patir assetjament a l'escola. Mai l'hi vaig dir a ningú. ho vaig superar, però sempre es queda una osca al cor " , ha explicat el gallec.

Jesús Vázquez assegura que aquesta etapa al col·legi va ser molt dura encara que tot va canviar quan va pegar l'estirada i la seva vida va canviar. "Quan vaig arribar a Madrid era un noi grassonet, amb ulleres, accent gallec i bastant ploma (…) Em deien vaca gallega. M'ho deien i contestava. Ja ho veia normal. Assumia que em mereixia aquest nom ", relata 'L'Español'.

Molt ha canviat en la forma d'assetjament escolar que va viure en el passat el presentador de Mediaset i el que es realitza en l'actualitat. "Ara arribes a casa, agafes el mòbil i et segueixen insultant" , explica Jesús Vázquez, que ha reviscut aquest drama durant els enregistraments.

A finals de juny, Quatre començarà a emetre 'Projecte bullying', un programa que ha comptat amb el rebuig de la Fiscalia de Madrid, que ha decidit frenar dos capítols.