Quantcast

La sortida sociocultural de la Creu Roja Andorrana aplega una seixantena d'usuaris

Els usuaris dels serveis de la Creu Roja Andorrana (una seixantena) van poder gaudir dissabte passat d'una nova sortida sociocultural organitzada per l'entitat. L’activitat, coordinada i dirigida per voluntaris de les àrees d’Intervenció Social i de Joventut de la Creu Roja Andorrana, va tenir lloc a l’auditori que el Palau de Gel va cedir a l’entitat. Aquest espectacle, impulsat per la reconeguda professora de ball Mimi, va permetre fer arribar al públic missatges de reflexió vers les conductes del ser humà al món. La iniciativa d’aquesta jove, que de manera altruista contribueix sempre que pot amb accions solidàries, pretén inculcar aquests principis als seus propis alumnes, interactuant amb el ball.

L’activitat va finalitzar amb un berenar, que va aplegar un centenar de persones i va permetre afermar les relacions intergeneracionals entre grans i joves. La propera sortida sociocultural de la Creu Roja Andorrana està prevista per al mes de juliol.