Quantcast

Deu emprenedors andorrans entren al procés de selecció per beneficiar-se del programa B-Ready

Projectes de tot tipus de sectors amb un component social han estat seleccionats per a concursar a dues de les places convocades per Ship2B amb MoraBanc. Vuit d’aquests projectes han estat presentats directament des del Principat, una des de Barcelona per un emprenedor andorrà; i una darrera d’un emprenedor no andorrà amb un projecte que es pot implementar al país.

Ara els professionals de l’equip de la Fundació Ship2B seran els encarregats de fer la selecció per triar dues propostes que es beneficiaran del programa d’acceleració per a emprenedors socials B-Ready. 

Aquest és el segon any que MoraBanc participa al programa de suport als emprenedors garantint la presència de dos projectes d’Andorra. B-Ready és el programa d’acceleració de startups amb impacte social de la Fundació Ship2B, que té com a objectius aconseguir el finançament necessari per donar un impuls a 'startups', augmentar el volum de vendes i establir aliances estratègiques amb entitats dels sectors públic i privat.

A més de MoraBanc, el programa B-Ready compta també amb altres socis estratègics de primer nivell empresarial com ara DKV Integralia, Catalonia Hotels & Resorts, Fundació FC Barcelona i Fundació EY.