Quantcast

Els Pallars, 6 de juny 2016: NOVA SECCIÓ AL MERCAT SETMANAL DE TREMP

Aquest dilluns el mercat setmanal de Tremp ha estrenat una nova secció on s’ubica parades temporals i de producte de proximitat amb la idea de diversificar l’oferta i donar entrada a altres productes de la zona.

El nou espai temporal del mercat setmanal està ubicat a la plaça del Mercat, una de les entrades del casc antic de Tremp amb la idea de potenciar aquesta zona del poble.

De moment ja hi ha una desena de parades inscrites al projecte entre les quals es troba venda de pa i coques, formatges artesans, fruita del temps, herbes i cremes naturals, pollastres i conill cuinats, una food truck per a persones amb al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, una ganiveteria i roba de segona mà; però està la porta oberta a més sol·licituds. Al ser un espai temporal, cada divendres els paradistes hauran d’informar si el dilluns posaran parada.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, Regidora promoció econòmica