Quantcast

L'ànec l'estrella de la Brasserie du Gothique

El restaurant de la Brasserie du Gothique, en ple cor del Gòtic de Barcelona, ??celebra fins aquest diumenge les jornades gastronòmiques a la es que l'ànec és el producte estrella.

Un menú elaborat pel xef francès Renan Mahe fa les delícies d'autòctons i turistes amb la peculiar condimentació de la escu ela gala que completa entrants i plat principal.

A l'interior l'hotel Catalonia Cate dral el xef francès Renan Mahe ha triat l'ànec, un aliment molt apreciat pels paladars francesos , per confeccionar una elaborada i interessant proposta gastronòmica.

º

Gràcies a les múltiples posibilid ades que ofereix l'ànec, ja que es pot servir en fred en una amanida, o en calliente, com és el cas del magret o del confit el visitant acaba degustant els encants i els amaniments del xef en plats rics i exquisits.

la maitre Mariana Bornacin, en calli tat d'amfitriona de la Brasserie du Gothique, acompanya el seu bon art al profiterol de trompetes de la mort i foie amb espàrrecs al marge i compota de ceba; a l'amanida de pernil d'ànec amb préssec, alvocat, nous, sorbet d'oli d'oliva i reducció de modena i, al final dels entrants, a ravioli mar i muntanya d i ànec, carbassa, gamba a la planxa amb emulsió de xampinyons i oli de marisc.

En el cas del plat prin pal, el comensal té l'oportunitat de triar entre el magret d'ànec a la brasa amb chutney de cireres, blin is de patates i ruca o Confit d'ànec amb fondant de patata, pera a la vainilla i salsa agredolça de taronja.

Un Segura Viudas Garnatxa c atalán, 1 Ull de llebre de la Rioja o 1 Negre B7 d'Utiel-Requena, a tocar de Conca, són els vins de denominació nació d'origen, que reguen tan deliciosos menjars.

Un passeig per l'art del Goti co barceloní pot tenir una parada en el camí a la Brasserie du Gothique on espera el xef francès Renan Mahe i el seu virtuosisme culinari.