Quantcast

La Cerdanya, 6 de juny 2016: UNES 500 PERSONES PARTICIPEN AL CERDANYA 19

Prop de 500 persones han participat aquest cap de setmana a la promoció Cerdanya 19, la nova campanya que ofereix nits d’hotels, menús de restaurants, activitats de lleure i lots de productes a un preu especial de 19 euros. Es van registrar un total de 700 persones i, d’aquestes, gairebé 500 van efectuar la reserva. Des del Patronat de Turisme de Cerdanya valoren molt positivament aquesta primera edició i li auguren un bon futur.

Des del Patronat creuen que no s’han fet efectives totes les reserves degut, principalment, a les previsions meteorològiques que anunciaven pluja pel cap de setmana però, també, per la coincidència amb el Gran Premi de moto GP i pel gran nombre de celebracions que hi ha aquest mes, com ara comunions o festivals de fi de curs. Tot i això, s’han assolit els objectius i aquestes 500 persones, la majoria provinents de Barcelona i de la seva àrea metropolitana, han aprofitat els diferents serveis de la vall a un preu inferior a l’habitual.

Per altra banda, el Patronat de Turisme prepara el Cerdanya Happy Walking, que es celebrarà des de dijous i fins diumenge i on ja hi ha una seixantena d’inscrits. En aquest cas, es tracta de nou rutes on es combina el senderisme amb el tast de productes locals.

Parlen al vídeo: MONTSE CORONAS, CAP PATRONAT TURISME CERDANYA