Quantcast

La Cerdanya, 6 de juny 2016: PROP DE 700 INSCRITS A LES TRES NACIONS

A vuit dies de finalitzar el període d’inscripcions, prop de 700 persones ja s’han inscrit a la 37 edició de la Ruta de les Tres Nacions, que tindrà lloc el proper 19 de juny. Es tracta d’una marxa cicloturista de 140 quilòmetres que creua tres fronteres.

La ruta de les Tres Nacions és una de les marxes més antigues de l’estat espanyol i cada edició compta amb un bon nombre de participants, pel que es preveu que enguany es torni a assolir la xifra rècord de la passada edició, quan 900 ciclistes van completar el recorregut. La prova l'organitza la secció de Ciclisme del Club Poliesportiu Puigcerdà i compta amb el suport de les federacions catalana i andorrana de ciclisme i de diverses institucions.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ