Quantcast

Un escriptor de terror assassina la seva nòvia de la mateixa manera que en una escena seva

L'escriptor canadenc, Blake Leibel, fanàtic de les pel·lícules de terror, ha protagonitzat un fet força curiós, i, certament, terrorífic. L'escriptor és acusat d'assassinar la seva nòvia Iana Kasian. La mort de la noia és molt similar a una que el seu nuvi havia escrit per a una novel·la. La mort va ser un dia després que la relació arribés a la seva fi, a causa d'uns suposats abusos sexuals de Blake, dels que també va ser detingut.

L'escriptor és acusat de torturar la dona , i s'enfronta a una possible pena de mort. La policia va descobrir el cadàver de la noia, totalment dessagnat, la setmana passada. Va ser descobert al pis en el qual vivien tots dos amb el seu fill (que tenia tot just unes setmanes). El pis estava situat a Los Angeles, exactament al barri de West Hollywood.

El canadenc, davant les acusacions, es va declarar innocent, però si finalment se'l considera culpable en el judici que comença el dia 14 de aquest mes de juny, estarà davant d'una pena de mort .

Blke Leibel es va guanyar sempre la vida gràcies a la seva creativitat a l'hora d'escriure. Va participar en diverses pel·lícules com a director, i fins i tot va escriure i va dirigir la seva pròpia comèdia. Encara que, va ser el 2010 quan va escriure la pel·lícula en la qual hi ha les escenes que s'assemblen tant a la mort de Iana Kasian.