Quantcast

L'ànec l'estrella de la Brasserie du Gothique

El restaurant de la Brasserie du Gothique, en ple cor del Gòtic de Barcelona, ??celebra fins aquest diumenge les jornades Gastr onómicas en les que l'ànec és el producte estrella.

Un menú elaborat per e l xef francès Renan Mahe fa les delícies d'autòctons i turistes amb la peculiar condimentació de la esc uela gala que completa entrants i plat principal.

al interior de l'hotel Tast colònia Catedral el xef francès Renan Mahe ha triat l'ànec, un aliment molt apreciat pels paladars francesos, per confeccionar una elaborada i interessant proposta gastronòmica.

Gràcies a les múltiples p osibilidades que ofereix l'ànec, ja que es pot servir en fred en una amanida, o en calliente, com és el cas del magret o del confit el visitant acaba degustant els encants i els amaniments del xef en plats rics i exquis its.

la maitre Mariana Bornacin, i n callidad d'amfitriona de la Brasserie du Gothique, acompanya el seu bon art al profiterol de trompetes de la mort i foie amb espàrrecs al marge i compota de ceba; a l'amanida de pernil d'ànec amb préssec, aguac lligui, nous, sorbet d'oli d'oliva i reducció de modena i, al final dels entrants, a ravioli mar i muntanya d'ànec, carbassa, gamba a la planxa amb emulsió de xampinyons i oli de marisc.

En el cas del plat p rincipal, el comensal té l'oportunitat de triar entre el magret d'ànec a la brasa amb chutney de cireres, blinis de patates i ruca o Confit d'ànec amb fondant de patata, pera a la vainilla i salsa agredolça de taronja.

Un Segura Viudas Garna xa català, 01:00 Ull de llebre de la Rioja o negre B7 d'Utiel-Requena, a tocar de Conca, són els vins de denominació d'origen, que reguen tan deliciosos menjars.

Un passeig per l'art del Gòtic barceloní pot tenir una parada en el camí a la Brasserie du Gothique on espera el xef Francé s Renan Mahe i el seu virtuosisme culinari.