Quantcast

Fede i Raquel (GH), pilladlos besant

Raquel va ser una de les concursants més polèmiques de la setzena edició de 'Gran Hermano' , entre altres coses per la seva embolic amorós amb Suso. tot i que ella semblava estar molt enxampada i disposada a intentar-ho amb el català, la veritat és que van trencar definitivament després de deixar Guadalix de la Serra.

Després de la relació fallida amb Raquel, i prèviament amb Sofia, Suso va començar a sortir amb Ylenia , però el seu tampoc va ser molt millor …

No sabem què tal li aniria a Raquel que el seu ex s'estigués amb la rossa de 'Gandia Shore', però el que ha sortit ara a la llum és que l'extremenya li ha tornat la jugada … I és que, Raquel hauria estat enxampada fent-se petons amb Fede , que va mantenir una complicada relació amb Ylenia arran de coincidir en 'GH VIP 3'.

Segons recull Vanitatis, Fede i Raquel van ser enxampats en actitud molt afectuosa aquest diumenge. Els dos ex grans germans van compartir sopar en un restaurant de sushi a Pozuelo de Alarcón i, segons els testimonis, no es van tallar a l'hora d'acariciar-i fins i tot besar-se. "No paraven de donar-se petons i de tocar-se. Hi havia molta complicitat entre ells".