Quantcast

Rats on fire entra a la història del Trofeu Comte de Godó

El Rats on FIRE, liderat pel català R afael Carbonell i pels canaris Noluco Doreste i Raico Tabares, ha aconseguit en aigües de Barcelona la seva setena victòria en la clàssica regata que organitza el Reial Club nàutic de Barcelona des de 1.974, convertint-se en el tercer equip amb més trofeus Comtes de Godó que acumula.

El Fyord-Mav erta alacantí de Gil i Maldonado, el Fanitas catalana andorrà de Miquel Banús i el Ramon Pelayo abogad us Marbella Team andalús canari de Pepequín Orbaneja han estat els vencedors en seus respectius grups.

Fins a 60 embarcacions cions de deu països s'han donat cita a Barcelona, ??ciutat referent en l'organització d'esdeveniments nàutics, per l a disputa d'un Trofeu de vela Comte de Godó que es recordarà per coronar al Rats on FIRE com a campió de la gran regata barcelonina per setena vegada i quarta consecutiva.

Només dos equip s, que ja no estan en actiu, tenen millor palmarès en aquest Trofeu Comte de Godó de Vela.

l'última de les jornades de competició en aigües del litoral barceloní s'han iniciat amb vents 6-7 nusos d'intensitat, que han anat rolant a la dreta per acabar bufant del sud-oest i amb una intensitat de 15-16 nusos. Fins a tres mànigues ha disputat cada un dels quatre grups.

Els vencedors del 43 Trofeu de Vela Comte de Godó, i, especialment el Rats on FIRE, han estat homenatjats al Village del Reial Clu b Nàutic de Barcelona durant la cerimònia de lliurament de premis, un acte que ha estat presidit pel secretari general de l'esport, Gerard Figueras, el comissionat d'esports de l'ajuntament de Barcelona, ??David Escudé , la presidenta de la Reial Federació Espanyola de vela, Julia Casanueva i el vicepresident de la federació catalana de vela, Joaquín Barenys.

la f alta de vent ha impedit que en la jornada de dissabte la regata evolucionés favorablement per als parti pants.