Quantcast

L'ànec l'estrella de la Brasserie du Gothique

El pat o és el producte estrella de les jornades gastronòmiques Brasserie du Gothique que se celebren fins aquest domin go a l'hotel Catalonia Catedral.

A escassos metres de la Catedral de Barcelona i en ple gòtic de la capital catalana el xef francès Renan Mahe delecta al públic amb un menú completíssim entorn a l'ànec i les mil formes de presentació i guarniment que pot tenir aquest suculent aliment.

Les jornades gas tronòmiques del Restaurant Beasserie du Gothique es perllonguen fins aquest diumenge en una jornada que gira entorn a l'ànec.

La maitre Mariana Born Acin és l'amfitriona del restaurant que ofereix la possibilitat de degustar un profiterol de trompetes de la mort i foie amb espàrrecs de marge i compotes de ceba; una amanida de pernil d'ànec amb préssec, alvocat, nous, sorbet d'oli d'oliva i reducció de mòdena i, també un ravioli mar i muntanya, amb carbassa i gamba a la planxa amb emulsió de xampinyons i oli de marisc .

quant als plats pri ncipales, el visitant pot triar entre el magret d'ànec a la brasa amb chutney de cireres, blinis de patates i ruca o bé un confit d' ànec amb una fondue de patates, pera a la vainilla i salsa agredolça de taronja.

El tiramisú de pistac ho amb sorbet de mora completa aquest deliciós menú elaborat per un dels prestigiosos xefs francesos que < / strong> ofereixen la seva escola al servei del paladar més exigent.

l'ànec és un dels p roductes més recurrents de la gastronomia gala. Gràcies a la seva carn saborosa l'ànec ofereix múltiples possibilitats c ulinarias, ja que pot servir-se fred, com és el cas del foie o del pernil, però també en elaboracions calents, com el famós magret o el confit.

per acompanyar l'i ngrediente principal, Renan Mahe ha optat per incorporar a les seves creacions productes de temporada com la cirera o el préssec, elements que aporten la frescor apropiada per a aquest estiu.

l'Garnatxa Segura Vídues, l'Ull de llebre Mantibre de la Rioja o el B7 Negre Utiel Requena reguen un deliciós menjar a la Brasserie du Gothique.

Els encants d'aquest barri replet d'art es combinen aquest estiu amb una parada en el camí per a la degustació ó de l'ànec.