Quantcast

Obama visitarà Espanya el pròxim del 9 al 11 de juliol

Barack Obama , vindrà a Espanya el proper mes de juliol. Aquesta serà la primera visita oficial al nostre país del president dels Estats Units, i tindrà lloc entre el 9 i el 11 de juliol.

La Presidència nord-americana ha informat del pas de Barack Obama pel nostre país a través d'un comunicat. Durant aquests dies el president nord-americà té previst reunir-se tant amb el Rei Felipe VI com amb el president del Govern en funcions, Mariano Rajoy.

Segons La Casa Blanca, la visita d'Obama a Europa s'emmarca en el context de la reunió de l'OTAN , que se celebrarà entre el 7 i el 9 de juliol a Varsòvia.

«La visita a Espanya, un important aliat, té com a objectiu intensificar la cooperació en matèria de seguretat i enfortir les relacions polítiques i econòmiques» , ha explicat < strong> La Casa Blanca.