Quantcast

Un nen de 12 anys mor a Anglaterra mentre jugava a asfixiar-se

Estem parlant d'una pràctica molt perillosa. Karnel Haughton, un nen de Tyburn, Anglaterra, va ser trobat per la seva mare a la seva habitació en un estat d'inconsciència. Pel que sembla havia estat jugant a la 'asfíxia'. Haughton que no va poder ser reanimat al seu propi domicili, va ser immediatament traslladat a l'hospital, encara que finalment els metges no van poder fer res per la seva vida.

Bee Bailey, que es descriu a si mateixa com l'millor amiga de l'mare de la petita, va publicar a Facebook el dolor que sentien tots els familiars i amics del noi i va enviar un avís a tots els pares els fills puguin veure atrets per aquesta pràctica. Segons publica el diari 'Mirror', el 'joc de l'asfíxia' -'choking game 'en anglès- consisteix a lligar alguna cosa o estrènyer el coll d'un amic per reduir el flux d'oxigen que rep el cervell per sentir una momentània eufòria . “És tan tan tan important que parli amb els seus fills i s'asseguri que saben què una de les moltes conseqüències de jugar a aquest joc és tristament la mort” sentenciava el post.

Una pàgina de mecenatge en línia ha obert un espai perquè qui vulgui pugui fer una donació que ajudi a pagar els costos del funeral del petit o el vol que porti a la seva àvia dels EUA perquè pugui acomiadar-se del seu nét .