Quantcast

La brillant resposta d'una mare criticada per vestir al seu fill de princesa Disney

Una mare britànica s'ha convertit en protagonista a Facebook després de respondre públicament a una senyora que es va atrevir a criticar-la en una parada d'autobús propera a casa perquè portava al seu fill pel carrer amb un vestit d'Elsa, el personatge de Disney preferit del petit.

la senyora gran va entendre que un nen no podia anar vestit d'aquesta manera, una cosa que va irritar Haylee Bazan, que preferir contenir-se en el moment i esclatar a la xarxa social:

"a la dona de la parada de l'autobús que ha sentit la necessitat d'interrompre una conversa amb el meu fill: no m'he de disculpar si a tu no t'agrada com el meu fill vestia i no m'he de disculpar si no us va agradar la discussió del tema de qui era la nostra princesa Disney favorita (Blancaneus, és clar)

< p> Zackary és el meu fill de tres anys i pot ser qui vulgui ser. Avui volia ser una princesa Disney i SI, vaig deixar que fos al col·legi així. Per què? Perquè era el que ell volia, perquè volia ensenyar-li als professors i companys de classe el seu vestit d'Elsa, perquè volia cantar 'Let it Go', perquè no entén d'estereotips de gènere amb els que tu penses que ha de conformar-se i, sobretot, perquè és genial!

Així que la propera vegada que ens vegis, vestits de princeses o cowboys, guarda't les teves mirades de desaprovació o desacord i les teves paraules enverinades i feridors tret que sigui per dir-li que bé llueix. TU hauries de sentir-te avergonyida de sortir de casa, no nosaltres ".

Aquesta carta pública de Bazan a Facebook s'ha fet viral, amb més de 200.000 'm'agrada' i compartida més de 33.000 vegades . Una autèntica passada!