Quantcast

Errejón i Jorge Javier sopen puré i pollastre rostit a casa del presentador

Carmen Rigalt ha revelat en la seva columna d' 'El Mundo' l' sopar secret que van mantenir fa uns dies dos personatges públics que tenen molt poc en comú: Íñigo Errejón i Jorge Javier Vázquez.

La periodista ha revelat que el presentador de 'Sálvame' va obrir les portes de casa seva al secretari de política de Podem , on van degustar, segons explica a les pàgines del diari, d'un auster menú preparat per Jorge Javier i que constava de puré de patates i de pollastre rostit.

Jorge Javier, votant confés del PSOE, "va manar al llit al servei", encarregant el mateix de rebre al polític ia les dues persones de seguretat que el van acompanyar fins a casa. Els gossos del presentador de 'Sálvame ' van rebre efusivament Errejón, a qui van llepar en repetides ocasions.

El periodista i el polític no van reparar sobre la situació política actual que viu Espanya, a la vora de les segones eleccions generals. Segons Rigalt, Errejón es va mostrar "interessat" per les anècdotes d'un programa tan polèmica com 'Sálvame' , demostrant, a més, que és un gran coneixedor del món televisiu. "Se sap les audiències de memòria. Fins i tot presumeix d'haver estat en el programa de Maria Teresa Campos", reflexiona a la columna.

Finalment, Rigalt destaca que Errejón "no és una persona molt empàtica" i no té aquest "toc solemne dels intel·lectuals abstrets". El comiat final de la vetllada 'romàntica' entre tots dos va ser freda a causa d'un imprevist que va fer un dels membres de seguretat del número 2 de Podem.