Quantcast

Pluja Rojo, de 'Cuéntame', es despulla a Interviú: "Ho faig pels animals"

Si la revista Interviú va sorprendre la setmana passada amb el posat de Chenoa, aquesta setmana ho fa amb Pluja Vermell .

Pili, la dolça perruquera de 'Cuéntame cómo pasó' , apareix així de sensual "pels animals". " Aquest interviu < strong> ho faig pels animals . a més és un homenatge als setanta, una època plàsticament molt bonica, el cos de la dona és més natural, la llum també ", explica l'actriu, qui té la mateixa edat que la revista: 40.

l'actriu és una ferma defensora i activista animal ia l'interior de la revista explica que Espanya està "a la cua" en el que a drets dels animals es refereix. "És el país on més gossos s'abandonen, es pengen perquè no serveixen per a la caça on hi ha corregudes de tots, un espectacle terrible", afegeix l'actriu.

La seva pròxima pel·lícula relata el maltractament als animals. Aquí pots veure la portada completa de la revista Interviú .