Quantcast

Fernando Alonso li treu la núvia a Valentino Rossi

Mitjans italians donen per fet el festeig entre Fernando Alonso i l'ex de Valentino Rossi, Linda Morselli . Després de la seva ruptura amb la presentadora Lara Álvarez, al pilot de Fórmula 1 se li havia atribuït un romanç amb la model russa Viki Odintcova fa poc més d'un mes, però s'hauria quedat en una cosa esporàdica.

Els rumors de festeig entre tots dos vénen després que la model italiana, la que va ser nòvia del set vegades campió de MotoGP durant cinc anys, accedís per invitació a la terrassa privada que té Alonso al box de McLaren , un lloc on només porta a les persones més properes.

va ser la mateixa Linda la qual va compartir una imatge en xarxes socials on s'aprecia que el mateix pilot li va proporcionar la passada d'accés, durant el GP de Montecarlo.

Però això no va ser l'únic que ha aixecat les sospites dels mitjans italians. La model també va compartir una cançó del cantant espanyol Pablo López.

Fa un temps, en una entrevista per Vanity Fair, la model va parlar sobre la fi de la seva relació amb Rossi: "Caldria preguntar-li a ell per què va acabar tot. La decisió va arribar després d'un període difícil i delicat, sobretot per a Valentino. va pesar el desig de tornar a conquerir el títol (de Moto GP). Es veu que havia de ser així. Dit això, una part de mi encara l'estima i sempre l'estimarà ".

" Amb Val segueixo en contacte, tenim bona relació. Ja veurem què passa . estar separats pot ser una ocasió millor per a tots dos ", va confirmar la model, qui sembla que, si es confirma la seva relació amb Alonso, s'hauria oblidat de l'italià.