Quantcast

Desperta del coma després d'escoltar un missatge del seu fill

Danielle Bartley va quedar en coma després de patir un accident. Conduïa el seu cotxe en un dia plujós i va perdre el control, donant set voltes de campana.

A més de quedar en coma, la dona de 34 anys perdre el seu braç dret després d'una operació. Segons relata Mirror , els metges veien gairebé impossible la seva recuperació, però una cosa inesperada va succeir.

Després de 16 dies en coma, Danielle va despertar gràcies a l'emotiu missatge del seu fill. "Només una petita veu podia despertar-me del coma" , ha assegurat Bartley.

El petit Ethan de sis anys no podia acudir a l'hospital a visitar al seu mare, pel que els seus avis el van preparar per al pitjor. Quan aquest preguntava si la seva mare moriria, aquests li responien 1 "no ho sé" .

A cada visita que els pares de Danielle feien a l'hospital li posaven un missatge que havia gravat Ethan. " Mama, sóc jo. Estic amb l'àvia i estic bé. Tu només fes el que els metges diguin que puguis millorar i despertar aviat. Et vull mami " .

Aquest missatge es el posaven a la dona una i altra vegada, a més li explicaven tot el que feia Ethan durant el dia ia l'escola, fins que un bon dia va despertar.

"Encara estic viva i només agraeixo a Déu que Ethan no vingués al cotxe. la gent em pregunta com puc afrontar la situació, però no tinc altra opció que seguir endavant ", ha comentat.

Uns mesos després, Daniella va tornar a la feina i va posar en marxa el seu propi espai en Internet on demana suport per aconseguir finançament per posar-se una pròtesi .