Quantcast

Cristiano Ronaldo, enxampat en el seu iot amb una morena

Cristiano Ronaldo ha decidit aprofitar les poques vacances que tindrà aquest estiu com a conseqüència de l'Eurocopa de França, que comença en només uns dies. El futbolista del Reial Madrid ha decidit convidar a un gran nombre de amics al seu iot, instal·lat en l'actualitat a Eivissa , on han gaudit del bon temps i de la companyia de diverses joves desconegudes per a la societat.

Una de les convidades que ha revolucionat les xarxes socials és una noia que apareix en les imatges captades pels paparazzi amb un bikini de color negre. En aquestes fotografies publicades per diaris com 'Daily Mail' s'aprecia com Cristiano es marca un tòrrid ball amb aquesta jove , cosa que no ha passat desapercebut a Twitter.

Però … Qui és aquesta jove del bikini negre? És una model? ¿Una actriu? O una amiga? Les carícies i els jocs entre el futbolista del Reial Madrid i ella han estat una constant en el iot possessió del portuguès.

A causa d'aquestes imatges, molts tuiters i tuiteres han assegurat que Cristiano podria tenir una relació amb aquesta noia encara que en el seu compte d'Instagram, on CR7 és molt actiu, no hi ha cap fotografia de tots dos junts en dates anteriors. Hi haurà començat l'amor a les aigües de les Pitiüses?