Quantcast

El creixement de les marques de pneumàtics coreans en el mercat de l'automoció

No és d'estranyar aquesta situació doncs, els pneumàtics Kumho per exemple, han desenvolupat i reforçat la seva posició d'empresa internacional durant la meitat del segle passat i, gràcies als canvis i continus desenvolupaments realitzats, s'ha aconseguit situar entre les 10 millors empreses de pneumàtics del món. Encara que en l'actualitat es trobi en aquesta posició, la història de Kumho se centra diversos anys enrere.

va ser a partir de la dècada dels 80, el que va suposar una etapa de creixement i desenvolupament. Més tard, l'any 1992, Kumho Tyre es va col·locar al top 10 de fabricants de pneumàtics en el món i, 5 anys més tard, Kumho Tyre va ser el primer fabricant a rebre un certificat per la seva eficiència en serveis postvenda, convertint així la dècada dels 90 a la del desenvolupament tecnològic i la reestructuració. També en aquests anys va ser el primer fabricant de nou a rebre un certificat pels seus esforços en termes mediambientals així com aconseguir ser el quart fabricant mundial en desenvolupar pneumàtics Run Flat.

L'any 2000 fins i tot, una mica més actual , ha estat nomenat proveïdor oficial de pneumàtics dels principals equips de F3 a Europa i dels pilots del Zandvoort Màsters, la 'Champions' de la F3 internacional, entre els quals podem nomenar com a pilots Markus Pommer, Sergio Cambra, Sam Macleod, núbil Jeffri i George Russel, entre d'altres. En l'actualitat, s'ha convertit en el primer fabricant de pneumàtics coreans a subministrar a Mercedes Benz per a turismes, a més d'haver realitzat un prototip per a Fórmula 1, en haver estat interessat en 2011 a proveir de pneumàtics a la mateixa.

Gràcies a l'avanç de la tecnologia, ja és possible comprar-los online a través de pàgines web com muchoneumático.com , que t'ofereix aquesta marca de pneumàtics a bon preu, convertint-se els mateixos entre un dels millors del mercat gràcies a la seva seguretat i confort, ja que s'adapten a tot tipus de vehicles. Compten amb un disseny únic per a cada tipus de vehicle, depenent del model de cotxe i del seu pes, a més de ser perfectes per l'adherència de corbes, ja que estan dissenyades perquè el cotxe no perdi el control ni un segon, sent adaptables i podent ser utilitzades en qualsevol tipus de temps.

Una altra marca de pneumàtics coreans que es troba entre les més nomenades últimament és la de Hankook , fent-se un buit important en el mercat de la automoció. Els pneumàtics Hankook han anat evolucionant durant tots aquests anys podent oferir avui en dia nombrosos tipus de pneumàtics com l'anti punxada , el qual fins i tot amb rascades o algun forat, pot mantenir una velocitat de conducció constant.

Més tard, gràcies al desenvolupament de la tecnologia en els pneumàtics, es van crear els pneumàtics UHP, millorant la capacitat de frenada en la conducció a altes velocitats i el comportament en les corbes. L'any 2000, amb el creixent interès per la conservació del medi ambient, Hankook va desenvolupar el ressò tuning que augmenta l'eficiència de carburant i ajuda a protegir el medi ambient.

Ja més actual, l'any 2012 , Hankook va desenvolupar un pneumàtic sense aire utilitzant un nou tipus de material: el NPT. Aquest material permet l'estalvi de l'energia reduint el procés de producció a la meitat ia més, aquest pneumàtic pot reutilitzar-se o reciclar-se i com a afegit, a més de les marques autòctones, com Hyundai, Daewoo o Kia, el fabricant coreà també és el proveïdor global de marques anomenades, com Mercedes, GM, Volkswagen, o Chrysler. Hankook és un client habitual del Ral·li australià que segueix des de fa un cert temps i al qual s'ha presentat acompanyat per Ford el 2006.