Quantcast

FNAC la fa grossa insultant els "tuiteros podemitas" durant l'emissió de Salvados

Twitter ha tornat a ser l'escenari d'una batalla entre tuiters. En aquest ocasió, el que ha encès la metxa ha estat el community manager de Fnac Espanya , qui aquest diumenge va usar de forma personal el compte de la signatura per atacar els tuiters de Podem durant l'emissió del programa de Salvados entre Albert Rivera i Pablo Iglesias .

"Lamentable l'argumentari de tuiters podemitas. Irracional i mediocre . #PartidoDeVuelta ", escrivien des del compte de FNAC Espanya al costat d'un gif de Christina Aguilera en Burlesque amb el missatge Deal with it (supera-ho).

El tuit va causar tal enrenou que la companyia va haver de demanar perdó després d'eliminar el tuit ràpidament: "Demanem disculpes per l'últim tweet emès per error en el nostre compte oficial. el publicat no és una opinió de Fnac sinó un missatge personal publicat per error, des Fnac respectem totes les opinions polítiques ".

Aquest error no va ser l'únic que es va fer viral durant l'emissió del programa de Jordi Évole. Infinitat de memes i bromes dels líders de Podem i Ciutadans van inundar la xarxa amb el tema de la Xina i Maduro.

– Això, a li gent, li sona a xinès
-En xinesa hi ha comunisme.
– La gent és prou madura per ..
-Maduro, això
Nivell Rivera a Salvados

Khristian & # 12465; & # 12525; & # 12525; Gunso (@KeroTortuEmcek) 3 juny 2016

@jordievole
P- La gent és prou madura …
A- Maduro! COMUNISTA
P- Déu, dóna'm paciència … #PartidoDeVuelta #Salvados

Tamara Gómez (@tgvkamarra) 5 juny 2016

Un xupito per cada vegada q @Albert_Rivera digui" Veneçuela "," Maduro "," Chavismo "o" comunisme "aquesta nit a # Salvados pic.twitter.com/lz4ZgfkHBa

L & # 8710; z & # 8710; r · o. (@JLazaroB) 5 juny 2016