Quantcast

Com lliurar-te de les bosses dels ulls?

Afecten per igual a homes i dones i, el que s'ha dit, no només té a veure amb l'edat. Les bosses dels ulls són molt diferents a les arrugues. Es deuen a un desplaçament dels teixits grassos que formen un excés de líquid que s'infiltra i s'acumula sota l'ull. Aquestes causes, totes fisiològiques, solen agreujar-se amb l'edat i la flacciditat cutània . Això si. Per quina raó aquesta acumulació aquí? La zona del contorn de l'ull és una zona fràgil, fina i pobra en col·lagen i per això els signes de l'edat solen ser més visibles aquí.

El maquillatge és el primer pas parell dissimular les bosses sota els ulls. Els experts recomanen treballar la borsa amb un anti-arrugues potent i treballar la zona i una forma molt lleugera i circular ja que el que perseguim és bombar d'alguna manera el líquid retingut. A més, és ideal el color de la pell en aquesta zona sota els ulls amb un corrector d'ulleres de textura fina, lleugera i lluminosa . També podem utilitzar un il·luminador. Finalment resulta molt útil aplicar el corrector amb el dit o amb un pinzell sobre la ullera amb molta cura per no sobrecarregar.

Quant als massatges que hem descrit resulten molt útils. Poden desinflar les bosses dels ulls i reactivar la microcirculació i caldria practicar-los al matí i per la noche.¿El truc perfecte? Col·loca els dits sota els ulls i realitza petites pressions des de l'interior cap a l'exterior i mantingues cada pressió durant tres segons. És una forma casolana i fàcil de despertar la mirada.

Per que els dits llisquin bé, l a millor opció la cafeïna i la guaranà , per exemple, substàncies d'acció descongestionant. També el gingko, que activa la microcirculació. L'elecció d'aquests productes és molt important, un cop volem eliminar una acumulació de greix i aigua. I el truc dels roll-on? Són molts els productes cosmètics que tenen aquesta presentació. És un avantatge afegit a la seva acció ja que reforcen l'eficàcia de la fórmula.

Hi ha persones que prefereixen recórrer sempre a remeis naturals. Aquí apareixen les famoses rodanxes de cogombre sobre els ulls o l'aplicació d'un glaçó de gel o d'una cullera freda sobre l'ull per desinflar la borsa. ¿Idees passades de moda? En absolut. Aquests remeis aconsegueixen l'efecte fred que té una acció vasotónica i drenant.

L'OPCIÓ DE LA CIRURGIA

No són pocs els experts que asseguren que el quiròfan és l'únic mitjà eficaç 100% per eliminar les bosses. I es realitza sempre després d'una revisió oftalmològica. En aquest camp la primera opció és la micropuntura de les vies conjuntivals. Una operació que no deixarà cicatriu alguna. Es realitza una petita incisió sota les pestanyes per a un resultat gairebé invisible per corregir la flacciditat del teixit a causa de l'edat. Això sí, haurem de tenir en compte que necessitaràs uns vuit dies de baixa laboral, ja que apareixeran uns enormes blau als ulls.