Quantcast

Els 10 aparells elèctrics que inflen la factura de la llum quan estan apagats

-

1
El Lawrence Berkely National Laboratory del Departament d'Energia dels Estats Units ha revelat

El Lawrence Berkely National Laboratory del Departament d'Energia dels Estats Units ha revelat una de les majors incògnites que tenim els consumidors a casa. Quant consumirà la meva televisió si la deixo apagada? Sí, en aquest punt cal saber diferenciar entre desendollada i en 'stand-by', és a dir, quan el pilot automàtic està encès. Aquest 'stand-by' suposa, aproximadament, el 20% del consum total d'energia que es fa en un habitatge. Tenint de referència que si el consum mitjà per llar és de 38,1 kWh al mes, aquesta despesa inútil d'energia correspon a gairebé sis euros en la factura de la llum, segons un estudi de 'Mirubee'. Això sí, entre tots els electrodomèstics i aparells elèctrics que hi ha a casa alguns es converteixen en autèntics enemics per evitar el malbaratament en la factura de llum. Pren nota perquè l'estalvi pot ser bastant considerable. Que no està la cosa per caminar malgastant els diners … Microones Un dels electrodomèstics que afavoreixen aquest consum fantasma és el microones. En concret, el microones consumeix, de mitjana, uns quatre watts per hora. No obstant això, si fem alguna cosa que probablement és habitual en molts consumidors, la despesa en energia s'eleva de forma considerable. Quina és? La mania de deixar la porta oberta. Si escalfes la llet, els macarrons o qualsevol cosa que et ve de gust menjar, recorda tancar-la. Per què? Perquè en aquest cas, el consum del microones es multiplica gairebé per vuit fins a més de 25w. Un error garrafal!

Atrás