Quantcast

Què va ser dels personatges de 'Sabrina, coses de bruixa'

-

1
Nate Richert feia el paper de Harvey Kinkle , el nuvi de Sabrina fins a la quarta temporada, qua

Nate Richert feia el paper de Harvey Kinkle , el nuvi de Sabrina fins a la quarta temporada, quan descobreix que és bruixa. Finalment acaben casant-se quan Sabrina s'adona que són ànimes bessones. Després d'aquest treball, Richert va treballar en petits papers de televisió i ha dedicat la seva vida a la música. Però el més impactant del 'nòvio' de Sabrina és el brutal canvi físic que ha patit en l'actualitat. Val que tot es redueix a tomb però … com s'anava a imaginar ell, amb aquest pelazo, que s'anava a quedar calb com una pilota de billar amb el pas dels anys? I observeu en aquesta imatge … '' També és ell !!! Vaaaaaale. Aquestes ulleres de cul de got se les va posar per vacil·lar a la penya. Però li foto de la calvície no enganya a ningú …

Atrás