Quantcast

Els Simpson van predir que mataven al goril·la del zoo de Cincinnati

Es podria dir que Els Simpson són només una sèrie de televisió, una de les millors segurament, que porta 27 temporades en antena. Però és que la família de Springfield té un do paranormal per predir coses que acaben per passar. Ho han fet tantes vegades que és impossible recopilar-les totes en una sola notícia, però l'última va ser que Donald Trump anava a presentar-se per ser president dels EUA.

Una de les teories que circulen per la xarxa és que totes les notícies que adquireixen certa rellevància, i fins i tot algunes d'avenços científics, han estat ja predites per Els Simpson , per la qual que poc han trigat a trobar un capítol d'ells en els que ha passat pràcticament el mateix en el món real.

Fa uns dies la polèmica s'estenia per tot el món després de la difusió d'un vídeo en què es veu com un zoo de Cincinnati mata un goril·la per salvar la vida d'un nen que havia caigut al fossat. Aparentment, l'animal no anava a agredir el petit, però van decidir sacrificar-lo. Un usuari d'Imgur va compartir un fotograma del capítol 'Bart té dues mares' , en què el fill de Homer i Marge es queda atrapat a la gàbia d'una primat que el tracta com si fos el seu fill, el cuida, però la maten per rescatar-li.

La faceta endevina de la família Simpson torna a fer-se viral per aquest episodi que va ser emès en 2006 i que, deu anys després, s'ha fet realitat.