Quantcast

Emilia Clarke s'emborratxa a vodka per despullar-se a 'Joc de Trons'

Emilia Clarke, l'actriu que dóna vida a Daenerys , és una de les que més els toca despullar-se en ' Joc de Trons '. Ja va protestar fa temps per l'excés de nus femenins en la sèrie i pels pocs que hi ha masculins, i ara ha tornat a parlar sobre ells arran de l'últim que ha protagonitzat en la sisena temporada.

Assegura que no dubta a beure una copa de vodka abans de rodar nua o de posar per una sessió i és que diu que ho necessita cada vegada que s'ha de treure la roba fora o dins de la sèrie. Clarke no sembla sentir-se massa còmoda per la situació, així que prefereix estar una mica desinhibida.

"Tot el que vaig necessitar va ser una mica de vodka i una il·luminació afavoridora" , va comptar quan va rodar l'escena en la qual el seu personatge surt completament nua d'entre les flames, una de les imatges que més ha regirat les xarxes socials.

Clarke no fa servir dobles quan roda aquestes escenes, tot i que en el passat sí que ho va fer, però necessita el vodka perquè en el seu contracte diu clarament que ha de mostrar-se com Déu la va portar al món.