Quantcast

La polèmica ruptura d'Alejandro Sanz i el seu mànager, Rosa Lagarrigue

Alejandro Sanz ha decidit aquests dies posar fi a la relació personal i professional amb el seu mànager , Rosa Lagarrigue , després de 25 anys. Segons ha explicat LOC , l'artista mai s'havia separat d'ella des de gairebé l'inici de la seva carrera, però fa poc les coses es van torçar tenyint de polèmica aquest sonat 'divorci '.

Pel que sembla, el coach de ' La Veu ', va rebre els resultats d'una auditoria en la qual va poder comprovar que que els resultats no eren els que esperava i és que ja feia temps que sospitava que els seus comptes no quadraven. Pel que sembla, Lagarrigue podria estar darrere de tot l'assumpte, però la seva empresa, RLM , no s'ha pronunciat al respecte.

Per Sanz el moment de la ruptura amb la seva mànager és bastant complicat, ja que en només un mes comença una gira per Espanya ia gravar la nova edició del programa musical. A més, no és l'únic cantant que tenia contractats els serveis de Rosa Lagarrigue , ja que també Malú treballa amb ella des de fa anys.

25 anys d'amistat personal i professional que acaben de forma molt abrupta i escabrosa, i que podrien desembocar en un cas molt més tèrbol del que sembla, ja que s'especula que les comptes del cantant haguessin pogut ser modificades per ella.

De moment, una persona de confiança de Alejandro Sanz serà l'encarregada de portar la carrera del cantant, tot i que perilla el seu contracte amb la discogràfica, segons apunta el medi abans citat.

Lagarrigue també va patir una situació similar a la fi de 2013 quan Miguel Bosé va decidir tallar tot amb ella després de topades entre els dos molt tensos.