Quantcast

Lamar Odom, entre drogues, paneroles i alcohol

Tan sols uns mesos després que sortís de l'hospital després que estigués a punt de morir per una sobredosi de drogues , Lamar Odom no sembla haver-se rehabilitat i els problemes han tornat a la seva vida. Fa poc es coneixia que el jugador de bàsquet havia tornat a beure i ara es rumoreja que també ha tornat a caure en el món de les drogues.

Les alarmes i la preocupació dels amics i familiars de l'gairebé exmarit de Khloe Kardashian és cada vegada més gran, sobretot després que trobessin restes d'unes pipes de crack a casa l'endemà de donar una festa, segons publica el portal 'TMZ'.

Pel que sembla, entre ell i els seus amics es va produir una forta discussió a la casa quan van anar a veure-li i es van trobar amb un escenari d'allò més desolador. La higiene brillava per la seva absència, havia bosses per tot arreu i les paneroles caminaven al seu aire per allà, entre les drogues i la brutícia.

No obstant això, Odom estaria esquivant tots els advertiments que li fan des del seu entorn perquè asseguren les seves fonts més properes que es creu "invencible" per haver superat la sobredosi del passat mes de novembre. La seva vida ara es basa en beure, prendre drogues i freqüentar bars. I és que Lamar Odom pensa que no necessita rehabilitació.